Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Viitahunaja

Toimintamme perustuu puhtaaseen, luonnonläheiseen mehiläistarhaukseen. Tavoitteenamme on tuottaa korkealaatuista, suomalaista hunajaa laatutietoisille kuluttajille, jotka haluavat tehdä eettisiä ja           ekologisia valintoja.

Tuotteet

Hunajamme on Suomalaista, laadukasta & maukasta Päijät-Hämeen kultaa. Tuoteperheeseen kuuluvat lohkeava hunaja METSÄMIEHEN JÄYKKÄ ja hienokiteisempi     NEIDON HENTO hunaja sekä lahjapakkaukset.

 PÖLYTYS JA HARMAAHOMEEN TORJUNTA

Pölytys on mehiläistarhauksen arvokkain tuote, vaikka kuluttajalle se näkyy yleensä konkreettisimmin hunajan muodossa.

Pölytyksellä on suuri merkitys luonnon monimuotoisuuden ja ekosysteemin lisäksi myös ihmiselle ruoantuotannon näkökulmasta. Mehiläislajien on arvioitu pölyttävän 75 - 85 % maailman kasvilajeista ja pelkästään Suomessa kaupallisten kasvilajien pölytyksen arvo rahassa mitattuna on noin 22,2 miljoonaa vuosittain. Myös kotipuutarhurille on selvää hyötyä tehokkaasta pölytyksestä, sillä kasveilla on erilaisia pölytysmekanismeja ja mehiläispölytyksen osuus koko hyönteispölytyksestä onkin esimerkiksin omenan osalta jopa 60 %!

Ammattiviljelijän kannattaa hyödyntää pölytyspalvelua sadon määrän ja laadun tehostamiseksi. Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, ota yhtettä ja sovitaan yhdessä  yksityiskohdista!