Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Viitahunaja

Toimintamme perustuu puhtaaseen, luonnonläheiseen mehiläistarhaukseen. Tavoitteenamme on tuottaa korkealaatuista, suomalaista hunajaa laatutietoisille kuluttajille, jotka haluavat tehdä eettisiä ja           ekologisia valintoja.

Tuotteet

Hunajamme on Suomalaista, laadukasta & maukasta Päijät-Hämeen kultaa. Tuoteperheeseen kuuluvat lohkeava hunaja METSÄMIEHEN JÄYKKÄ ja hienokiteisempi     NEIDON HENTO hunaja sekä lahjapakkaukset.

TUOTTEET

Viitahunajan koko hunajatuotanto on puhtaasti Suomalaista ja luonnonmukaisin menetelmin tuotettua. Hunaja on mehiläisten kasveista keräämä ja valmistama luonnontuote, jolla on pieni hiilijalanjälki, eli se on erittäin ympäristöystävällinen ja eettinen valinta.

Tuoteperheeseen kuuluvat lohkeava hunaja Jäykkä sekä pehmeä hunaja Hento. Molemmat soveltuvat nautittavaksi sellaisenaan esimerkiksi teen ja rahkan kanssa tai käytettäväksi leivontaan & ruoanlaittoon. Hunajaa voi käyttää myös kauneuden hoitoon, esimerkiksi saunan yhteydessä jolloin se lempeästi kuorii pintasolukkoa, parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa.

Tuotteet ovat saatavilla tyylikkäissä lasipurkeissa sekä pahvisessa lahjarasiassa. Voit tehdä tilauksen joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia!    

METSÄMIEHEN JÄYKKÄ

Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita.Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita.

Metsämiehen Jäykkä Suomalainen hunaja on karkeakiteistä, 
puhdasta luonnonhunajaa. Pakattuna 250 g lasipurkkiin.
Vain yli 1-vuotiaille.

 

"On se yksi perkele, että pitää suven parhaimmat päivät viettää hiki päässä pörräten pitkin maita ja mantuja makeimman meden perässä.  Mutta periksi antaminen ei kuulu tapoihin. Kovan työn paras palkinto on tämä jähmeän tahmea Päijät-Hämeen herkku. Jämptiä on toiminta, ja niin on hunajakin. Jäykkää kuin metsämiehen mieli." 

NEIDON HENTO

Neidon Hento Suomalainen Hunaja on hienokiteinen,
puhdas luonnonhunaja. Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita.Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita. Pakattuna 250 g lasipurkkiin. 

Vain yli 1-vuotiaille.

 

"Ihanaa, kuiskutti pieni pörriäinen itsekseen, kun tunsi
Päijät-Hämeen makeimman maun ja huumaavimman tuoksun. Kel onni on, sen jakakoon. Ja onni on tämä purkitettu kulta, hunaja kultaniityiltä, auringonsäteiden lempeä aarre.
Pehmeä kuin neidon suudelma."

LAHJAPAKKAUS

Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita.Hunaja sopii hyvin leivontaan ja ruoanlaittoon. Se tuo luonnollista makeutta pienemmällä enerianmäärällä! Samalla saat myös paljon vitamiineja ja hivenaineita.

Lahjapakkaus soveltuu loistavasti lahjaksi, niin jouluna,
syntymäpäivänä kuin myös yrityslahjana! Pakkaukseen
on pakattu Jäykkä ja Hento hunajapurkit ( à 250 g). 

(pakkaus ei sis. lahjanarua)

Hunajainen lahja on mieluinen yllätys!

MURSKE SAUNAHUNAJA

Kotimainen Murske Saunahunaja on puhdas luonnontuote suomalaisen miehen iholle ja mielelle. Pakattuna 350 g lasipurkkiin.

 

"Ronski kouraisu Mursketta, pari pyöräytystä pintanahkaan (ei lääpitä) ja saunan lämpöön. Taatusti pehmenee sekä iho että arjen karheat murheet."

METSÄMIEHEN PERKELE

Metsämiehen Perkele suomalainen kenkärasva on korkealaatuinen ja aito luonnontuote, joka sisältää mm. lampaanrasvaa sekä mehiläisvahaa. Tällä suojaat helposti yleisimmät nahkatuotteet (lukuun ottamatta mokka ja nupukki).

Pakattuna tyylikkääseen 90 g alumiinipurkkiin. Käyttöohjeet purkin sisäkannessa.

 

"Elettihin leutoa talvea vuonna 1912 Pohjanmaalla Rahikan tilalla. Aamunkajossa ukkoköörin lähtiessä puusavottaan oli keli kuin juhannuksena... vähäluminen ja vettä tuli kuin esteristä. Ei oo hääviä ahkeroora märiis kengiis - tuumi talon rehevä emäntä kuunnellessaan mettästä alituiseen kantautuneita perkeleitä. Siitä sai alkunsa tämä mainio kenkärasva. Sen jälkeen ovat perkeleet kaikuneet vain purkin kannessa."

METSÄMIEHEN PÖLLI

Metsämiehen Pölli suomalainen huulirasva sisältää mehiläisvahaa ja luonnollisia öljyjä.

Nyt ei tarvitse miesten enää turhaan ujostella huulten rasvaamista!

Tyylikäs ovaalinmuotoinen puikko sisältää 4,3 grammaa tätä maanmainiota luistovoidetta.

 

   

  

Tyylikäs pahvinen myyntipakkaus jälleenmyyjille!

 HONEYMOON HUULIVOIDE

Honeymoon huulivoidesarja on aito suomalainen huippulaadukas taidonnäyte. Tuote on valmistettu mehiläisvahasta sekä luonnollisista öljyistä ilman säilöntäaineita. Näitä huulesi rakastavat! Parasta sinulle - Honeymoon by Viitahunaja. 

Makuina hunaja, piparminttu, sitruuna, granaattiomena, kola ja lakritsi. 4,3 g.

 

                                                                                                Tyylikäs pahvinen myyntipakkaus jälleenmyyjille!